El CF Igualada masculí perd a les Comes contra l’Escaldes en partit de Festa Major, tot i que demostra bones sensacions

El Club Futbol Igualada masculí perd a les Comes contra l’Escaldes d’Andorra per 1 a 2 en el primer partit de la pretemporada.

Els blaus van fer una bona primera part. Als 15 minuts Sergi Solernou va avançar els igualadins en el que significava l’1 a 0. Amb tot, a la represa la situació va canviar. Els andorrans van demostrar que estan més rodats i als 10 minuts de la segona part van aconseguir l’empat a 1. Els jugadors de l’Igualada van seguir buscant la porteria contrària, tot i que va ser l’Escaldes qui va marcar l’1 a 2, un resultat que es va mantenir fins al final.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada masculí visitarà el camp del Manlleu en un nou amistós de pretemporada.