El CF Igualada masculí perd al camp del líder Rapitenca, tot i plantar-li cara fins al final

El Club Futbol Igualada masculí perd al camp de la Rapitenca, tot i que es manté matemàticament a Primera Catalana.

Els blaus van encaixar l’1 a 0 als 8 minuts de la primera part. S’enfrontaven a un equip s’hi jugava l’ascens a Tercera Divisió, però tot I així van plantar cara durant tot el partit. A la represa, els jugadors de la Rapitenca es van bolcar a la porteria igualadina. Tot i així, els blaus van saber aguantar l’embranzida i a més vam tenir opcions per marcar el gol de l’empat. Al final, tot i tenir opcions, el resultat va acabar amb l’1 a 0 en contra dels interessos igualadins.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita del Tàrrega, en l’última jornada del campionat de lliga.