El CF Igualada masculí perd al camp del Sabadell B (2-1), tot i avançar-se primer

El Club Futbol Igualada masculí perd al camp del Sabadell B per 2 a 1 en la penúltima jornada de Primera Catalana.

Els blaus es van avançar ràpidament amb un gol d’Arnau Cuadras als 6 minuts. A partir d’aquí, els jugadors de l’Igualada van tenir opcions per ampliar el marcador, però no les van materialitzar. Quan faltava un minut per arribar al descans, el conjunt vallesà va aconseguir l’empat a 1. A la represa, el Sabadell va sortir molt vertical i als 10 minuts va marcar el 2 a 1. Els blaus van seguir buscant el gol de l’empat. Tot i així, els va costar arribar a la porteria rival i el marcador ja no es va moure més. Amb aquesta derrota, els igualadins segueixen 11ns a la classificació de Primera Catalana.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada disputarà l’última jornada de la temporada. Serà a les Comes contra el Martinenc.