El CF Igualada masculí perd al camp del Valls i segueix sense guanyar fora de casa

El Club Futbol Igualada masculí perd al camp del Valls per 3 a 2 i ara és 11è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van encaixar dos gols molt seguits, als minuts 19 i 22 de la primera part, que deixaven el partit molt costa amunt. Tot i així, Joel Méndez va establir el 2 a 1 en transformar un penal. Ara bé, al cap de dos minuts el Valls va marcar el 3 a 1, resultat que es va mantenir fins al descans. Als 29 minuts de la represa, els igualadins van aconseguir el 3 a 2 gràcies a un gol de Ramon Guitart. A partir d’aquí, els blaus ho van intentar però el resultat no es va moure més i l’Igualada va acabar perdent pel 3 a 2 final. Aquesta temporada, el conjunt igualadí encara no ha aconseguit guanyar cap partit fora de casa.

Diumenge, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita del Vista Alegre, el cuer de Primera Catalana.