El CF Igualada masculí perd contra la Unificació Llefià (1-2), tot i disposar de nombroses ocasions per marcar

El Club Futbol Igualada masculí perd contra la Unificació Llefià per 1 a 2, tot i que es va avançar primer.

Els igualadins van fer una bona primera part i la van rubricar amb un gol d’Òscar Oliver als 18 minuts i moltes ocasions de perill. Ara bé, al minut 40 Tommy Bejarano va fer un xut i un defensa va desviar la pilota al damunt mateix de la línia de gol . Va ser una acció molt protestada pels igualadins, que asseguraven que la pilota havia entrat. A la jugada següent, l’àrbitre va assenyalar penal a favor de l’equip badaloní que va significar l’empat a un. A la represa, els blaus es van plantar diverses vegades a l’àrea rival. Amb tot, al minut 78 la Unificació Llefià va marcar l’1 a 2, resultat que acabaria sent definitiu.

Aquest cap de setmana, el Club Futbol Igualada masculí té jornada de descans. El proper partit serà el diumenge de la setmana vinent al camp del Balaguer.