El CF Igualada masculí remunta un gol inicial i acaba golejant el Balaguer (4-1)

El Club Futbol Igualada masculí derrota el Balaguer per 4 a 1 i segueix 11è a la classificació de Primera Catalana.

Als 3 minuts l’equip de la Noguera va aconseguir el 0 a 1. Tot i així, el conjunt igualadí no es va tirar enrere i va començar a buscar la porteria contrària. Als 20 minuts, Arnau Cuadras va fer una bona centrada i un defensa visitant es va enviar la pilota al fons de la porteria amb el que suposava l’empat a 1. Als 15 minuts de la represa, el porter del Balaguer va fer una falta a la frontal de l’àrea i va acabar expulsat. Els blaus ho van aprofitar i quan faltava un quart d’hora per acabar, una gran centrada de Franc Samaniego va servir perquè Arnau Cuadras aconseguís el 2 a 1. Al tram final, Bilal El Bakkali i novament Arnau Cuadras van establir el 4 a 1 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí visitarà el camp de la Guineueta.