El CF Igualada masculí s’imposa al camp del Borges Blanques i aconsegueix la primera victòria a domicili de la temporada

Els blaus van sortir disposats a no deixar escapar cap punt i ho van aconseguir en guanyar per 0 a 1.

Els blaus van sortir disposats a no deixar escapar cap punt i ho van aconseguir. Als 23 minuts, una centrada d’Arnau Cuadras la va aprofitar Franc Samaniego per marcar el 0 a 1. A partir d’aquí, els igualadins van disposar de més ocasions per marcar però el resultat per la mínima es va mantenir al descans. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va buscar la manera de marcar un altre gol que els donés tranquil·litat. Tot i així, tant la defensa com el porter de l’equip tarragoní ho evitaven. Al final, el partit va acabar amb el 0 a 1, un resultat que dona aire al conjunt igualadí en la lluita per evitar el descens. Ara és 10è a la classificació de Primera Catalana.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Primera Catalana. El proper partit del Club Futbol Igualada masculí serà el 6 de març en què rebran a les Comes la visita d’El Catllar.