El CF Igualada no està fi als últims metres i acaba perdent contra el Vista Alegre

El Club Futbol Igualada masculí perd 1 a 3 a les Comes contra el Vista Alegre, el cuer de Primera Catalana.

Els blaus van marcar l’1 a 0 gràcies a un gol de Pedro Calvo als 4 minuts de començar. Semblava que els igualadins no haurien de tenir cap problema per derrotar l’últim classificat. Ara bé, al cap de poc l’equip de Castelldefels va marcar dos gols molt seguits que deixaven el resultat amb un increïble 1 a 2 al descans. A la represa, els igualadins van buscar el gol de l’empat, però les ocasions de què disposaven no acabaven de tenir perill. A més quan millor jugava l’Igualada, el Vista Alegre va marcar l’1 a 3, resultat que ja va ser el definitiu. Amb aquesta derrota, els blaus han baixat al 12è lloc a la classificació de Primera Catalana.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí visitarà el camp de les Borges Blanques.