El CF Igualada no està fi en atac i acaba caient per la mínima contra l’Europa

El Club futbol Igualada femení va perdre a les Comes contra l’Europa per 0 a 1, en la que suposa la 4a derrota consecutiva.

El conjunt igualadí no va tenir sort en les diferents arribades que va tenir a la porteria contrària. A la primera part el marcador es va mantenir amb empat a zero. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va reaccionar i va jugar amb molta més intensitat. Malgrat tot, el gol no arribava i aquest fet ho va aprofitar l’equip barceloní per marcar el 0 a 1, als 15 minuts de la segona meitat. A partir d’aquí, les blaves van buscar el gol que els donés l’empat, però ja no ho ban aconseguir i el resultat es va mantenir amb el 0 a 1 a favor de l’Europa. Amb aquesta derrota, l’Igualada  es manté en 11a posició a la classificació de Segona Divisió.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Sant Gabriel.