El CF Igualada no falla contra el Santfeliuenc i suma la segona victòria consecutiva

El Club Futbol Igualada s’imposa al Santfeliuenc per 1 a 0 i ja suma la segona victòria consecutiva.

L’enfrontament va ser molt intens des de l’inici i ràpidament es va  convertir en un anada i tornada. De fet, les ocasions més clares eren per als blaus, però el gran encert del porter del Santfeliuenc i els pals impedien que el marcador es mogués. L’empat a 0 es va mantenir fins al descans. I als 11 minuts de la represa, Santi Triguero va llançar un penal, el porter el va aturar, però el mateix Triguero va agafar el rebot i va marcar l’1 a 0. El partit va tornar a ser molt viu i el resultat per la mínima es va mantenir fins al final  i que donen 3 punts d’or al conjunt igualadí.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà la pista de l’Horta.