El CF Igualada no pot davant l’Europa, que demostra per què és el líder sòlid del grup

El Club Futbol Igualada perd al camp de l’Europa per 3 a 1 i ara és penúltim a la classificació de Tercera Divisió.

Els blaus van fer un bon inici, però van tornar a fallar davant de porta. Als 17 minuts, l’Europa va marcar l’1 a 0 amb un llançament de falta magistral. A partir d’aquí, la decoració del partit va canviar i els barcelonins van portar les regnes del joc. Malgrat tot, el resultat a la mitja part es mantenia amb derrota per la mínima dels igualadins. A la represa, els jugadors de l’Europa van sortir molt forts i, amb dues accions molt ràpides, van aconseguir situar-se amb un marcador de 3 a 0 que es preveia insalvable. Als últims minuts, Martí Just va aconseguir el gol de l’honor amb el que suposava el 3 a 1 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Vilafranca.