El CF Igualada pateix fins al final, però s’endú la victòria contra el Manresa

El Club Futbol Igualada s’imposa al Manresa per 1 a 0, tot i no fer un bon partit.

Ara els blaus són els líders del grup 5-A de Tercera Divisió en dues jornades disputades. Els igualadins es van avançar als 5 minuts quan un defensa del Manresa va refusar la pilota enrere amb el cap i va acabar al fons de la porteria. A partir d’aquí, els manresans van pujar a l’atac i van disposar de diverses jugades per marcar. Tot i així, el resultat d’1 a 0 es va mantenir fins al descans. A la represa, els manresans vam seguir insistint, mentre que els jugadors de l’Igualada a penes arribaven a la porteria rival. A mesura que passaven els minuts, l’equip de la capital del Bages anava tenint més oportunitats per marcar, però el porter de l’Igualada, Romans Carrillo, desbaratava totes les ocasions. Al final, l’Igualada va poder aguantar sense encaixar cap gol i va acabar imposant-se per l’1 a 0 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Valls.