El CF Igualada perd a Martorell, malgrat jugar mitja hora amb un homes més

El Club Futbol Igualada masculí perd per 1 a 0 al camp del Martorell i ara és 11è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus ho van tenir tot favor en el partit d’ahir, però van acabar perdent de manera incomprensible. Als 22 minuts de la segona part van expulsar un jugador del Martorell per tocar la pilota amb la mà dintre l’àrea. El penal el va llançar Franco Nantez, però el va enviar a fora. I a més, el gol del Martorell el va marcar el porter amb un xut des del mig del camp que va acabar al fons de la porteria. A banda d’això, els igualadins van disposar de moltes ocasions per marcar, però cap d’elles va entrar i el resultat va acabar amb derrota per 1 gol a 0.

Aquest dijous, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita del Gavà, en un partit que es va ajornar la setmana passada per la Covid-19.