El CF Igualada perd a Vila-seca (3-2), diu adéu a l’ascens però enllesteix una gran temporada

El Club Futbol Igualada va perdre ahir al camp del Vila-seca per 3 a 2 i ha dit adéu a la possibilitat de jugar la promoció d’ascens a Tercera Divisió. A més, el rival directe, el Santboià també va guanyar el seu partit contra el Suburense, per 3 a 2. Els jugadors igualadins van començar molt bé i es van situar amb un resultat a favor d’1 a 2 gràcies als gols de Bernat i Òscar. A més, l’àrbitre va expulsar un jugador del Vila-seca als 15 minuts de la primera part. A la represa, la situació va canviar radicalment i l’equip tarragoní va empatar a 2. Al tram final del partit l’Igualada va disposar d’algunes ocasions de perill, però als últims minuts el Vila-seca va fer el 3 a 2 en una contra que va trencar les esperances igualadines. Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Santboià en l’últim partit de lliga.