El CF Igualada perd al camp del Castelldefels en un partit marcat per dues expulsions del conjunt blau

El Club Futbol Igualada perd al camp del Castelldefels per 3 a 0 i després de quedar-se amb 9 jugadors per dues expulsions.

El partit no va començar gens bé per als blaus, que als 19 minuts va encaixar l’1 a 0. I quan faltava un minut per acabar la primera part va arribar la jugada clau del partit. El porter de l’Igualada Román Carrillo va sortir fora l’àrea a refusar una pilota, però va fer una falta que li va suposar la targeta vermella. Pedro Calvo va ser substituït perquè pogués entrar el porter suplent, Jose Domingo. A la represa, els blaus es van plantar diverses vegades a l’àrea rival, però als 12 minuts el Castelldefels va fer el 2 a 0. A més, quan faltaven 25 minuts per acabar, l’àrbitre va expulsar Bernat Benito per doble targeta groga. Amb superioritat numèrica, el conjunt del Baix Llobregat va establir el 3 a 0, quan faltaven 9 minuts per acabar, un resultat que ja seria definitiu.

Aquest cap de setmana, el Club Futbol Igualada té jornada de descans. El proper partit dels blaus serà d’aquí a dos diumenges a les Comes contra el San Cristóbal.