El CF Igualada perd al camp del San Cristóbal (2-1), tot i fer mèrits per no sortir-ne derrotat

El Club Futbol Igualada va perdre al camp del San Cristóbal per 2 a 1 tot que va disposar d’ocasions per empatar.

Els blaus van arribar diverses vegades a la porteria contrària i van estar a punt d’inaugurar el marcador. De tota manera, el San Cristóbal no va fallar en una de les primeres arribades que va disposar i va aconseguir l’1 a 0. Els jugadors igualadins van seguir treballant en atac i quan faltaven poc més de 10 minuts per arribar al descans, Martí Just va aprofitar un rebot per aconseguir l’empat a un. Ara bé, a l’inici de la segona meitat el San Cristóbal va transformar un penal que va significar el 2 a 1. A partir d’aquí, els igualadins es van bolcar a la porteria contrària però ja no van poder marcar, de manera que van acabar perdent el partit.

El pròxim partit de L’Igualada serà aquest diumenge a les Comes contra el penúltim classificat de Primera Catalana, la Unificació Bellvitge.