El CF Igualada perd al camp del San Cristóbal (3-1) en una primera mitja hora per oblidar

El Club Futbol Igualada va perdre per 3 a 1 al camp del San Cristóbal en un partit que es va decidir a la primera part. El conjunt igualadí va encaixar els tres gols en jugades a pilota aturada i al minut 30 el marcador ja era de 3 a 0. A la represa, els homes de Ton Mayor van aconseguir situar-se millor al darrere i van mantenir la porteria a zero gracies a la defensa i al porter Felipe. Quan faltaven 10 minuts per acabar, Èric González va marcar el gol de l’honor per als igualadins. En aquests moments, el Club Futbol Igualada és el cuer amb zero punts. Diumenge rebrà a les Comes la visita del Santboià.