El CF Igualada perd amb la Rapitenca, tot i marcar primer

El Club Futbol Igualada perd contra la Rapitenca per 1 a 2 i ara és 10è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus es van avançar als 12 minuts amb un gol de Pedro Calvo que els donava esperances d’imposar-se al 3r classificat. Ara bé, al cap de 9 minuts els tarragonins van aconseguir el gol de l’empat, que va caure com un gerro d’aigua freda. A la represa, els jugadors de la Rapitenca van portar el control del partit i als 15 minuts van es van avançar amb el que suposava l’1 a 2. A partir d’aquí, igualadins no es van descentrar i a punt van estar d’aconseguir el gol de l’empat. Al tram final, l’equip de la capital de l’Anoia es va bolcar a l’atac i va disposar de diverses ocasions per marcar, però el resultat es va mantenir amb l’1 a 2 final.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Tàrrega.