El CF Igualada perd contra el Barça B tot i que dona la cara durant tot el partit

El Club Futbol Igualada femení va perdre a les Comes contra el Barça B per 0 a 3, en un partit que es va decidir a la segona part.

Les blaves van fer un bon inici de partit i van poder aturar els atacs blaugrana. Quan es complia la primera mitja hora, el Barça va aconseguir el 0 a 1, un gol que va deixar tocat el conjunt igualadí. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va sortir decidit a buscar el gol de l’empat. Encara que van disposar d’alguna ocasió per marcar, l’equip barcelonista va aconseguir el 0 a 2 als 15 minuts de la segona meitat. Malgrat tot, les jugadores de l’Igualada no es van tirar enrere i van seguir atacant. Això sí, quan es complia el temps afegit el Barça B va marcar el 0 a 3, resultat que ja seria definitiu. Tot i aquesta derrota, l’Igualada femení segueix 11è a la classificació de Segona Divisió.

Aquest diumenge a les 12 del migdia, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Seagull, el segon classificat de la categoria.