El CF Igualada perd contra el Vista Alegre en rebre un gol en temps afegit

El Club Futbol Igualada va perdre a casa contra el Vista Alegre per 1 a 2 després d’encaixar un gol en temps afegit.

Els blaus es van avançar a l’inici de la segona part amb un gol de Carlos Simón. Fins aleshores el partit estava sent molt anivellat, malgrat que el jugador de l’Igualada va aconseguir desencallar l’enfrontament. Tot i així pocs minuts més tard, l’equip de Castelldefels va aconseguir l’empat a 1 en un llançament de falta que va rebotar a la barrera. Era un gol que va deixar tocat els igualadins, encara que van sortir a buscar el gol que els tornés a posar per davant. Ara bé, quan es complia el temps afegit, el Vista Alegre va tornar a marcar amb el que significava l’1 a 2 definitiu.

El pròxim partit del Club Futbol Igualada serà el 10 de març al camp del Tàrrega.