El CF Igualada perdona davant de porteria i acaba perdent contra el Castelldefels

El Club Futbol Igualada perd a les Comes davant el Castelldefels per 1 a 2 i suma l’11a jornada consecutiva sense guanyar.

Els blaus van sortir molt verticals i als primers minuts van disposar d’ocasions molt clares per marcar. Amb tot, a partir d’aleshores el joc va baixar en intensitat. Al descans, el marcador es mantenia amb empat a zero. A la represa, el partit va començar de la pitjor manera, quan als 3 minuts el Castelldefels va marcar el 0 a 1. Amb aquest gol en contra, els blaus van  perdre el control i 10 minuts després van encaixar el 0 a 2. Tot i així, quan faltaven 6 minuts per acabar Pedro Calvo es va quedar sol davant el porter i va marcar l’1 a 2. Als últims minuts, els igualadins es van bolcar a la porteria contrària però el resultat no es va moure més i van acabar perdent per l’1 a 2 final.

El proper partit del Club Futbol Igualada serà aquest dimecres que rebrà a les Comes la visita de la Muntanyesa.