icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El CF Igualada segueix treballant per tenir una plantilla competitiva de cara a la temporada vinent

Amb la competició aturada i sense saber si es podrà reprendre, des del Club Futbol Igualada estan fent els possibles perquè la pròxima campanya sigui productiva i l’equip mantingui les garanties per salvar la categoria.

La temporada passada, el primer equip del Club Futbol Igualada va fer el salt a la Tercera Divisió, sense xarxa. I allà es va poder comprovar que la nova categoria és tan complicada com s’intuïa. Una primera volta desil·lusionant, amb l’equip ancorat en última posició destacada i amb canvi d’entrenador obligat va deixar l’equip a la corda fluixa. És cert que amb 11 jornades per davant i amb les bones perspectives que oferia el nou entrenador, Marc Cabestany, tot encara era possible. La situació, però, obliga a que l’equip treballi per buscar una plantilla sòlida de cara a la temporada vinent.

Amb aquest panorama, l’equip està treballant per tenir una plantilla competitiva de cara a la temporada vinent. El director esportiu de l’Igualada, Robert Palau, assegura que estan mirant de mantenir la columna vertebral que hi havia fins ara, amb algun reforç. Pel que fa a la competició, és més que probable que les lligues no professionals de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) es donin aviat per acabades amb la incògnita de saber passarà amb els ascensos i descensos, malgrat que tot apunta que no baixarà cap equip a Primera Catalana.

Un altre dels aspectes importants per al Club Futbol Igualada, és el referent als equips de la base. La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha donat per acabades totes les competicions, sense saber com afectarà als equips que ocupen zona d’ascens i de descens. En aquests moments, hi ha 5 dels equips inferiors de l’Igualada que es trobaven en posició de pujar de categoria quan es fa formalitzar l’aturada de la competició: un juvenil femení, un infantil masculí, dos alevins masculins i un benjamí masculí. Ara caldrà veure com actua la FCF; si els equips capdavanters ascendeixen de categoria o si les competicions es declaren com a nul·les.

Una situació extraordinària que s’haurà de decidir amb mesures extraordinàries. El que queda clar és que si la lliga es dona finalment per acabada, a la temporada vinent, l’Igualada no pot anar tant de temps per la corda fluixa.

tornar_radioIgualada