El CF Igualada s’imposa al Borges Blanques amb un gol en pròpia porta i en temps afegit

El Club Futbol Igualada s’imposa al Borges Blanques per 2 a 1, gràcies a un gol en pròpia porta i en temps afegit.

Ara els igualadins són 4rt a la classificació de Primera Catalana. Els partit va ser molt travat durant tota l’estona. De fet, al descans el resultat era d’empat a zero, i amb força ocasions per part dels dos equips. A l’Inici de la represa, els blaus van desencallar l’enfrontament amb un gol de Nil Pradas que significava l’1 a 0. Amb tot, el partit va seguir amb la mateixa tònica i quan faltaven 10 minuts per acabar, l’equip lleidatà va aconseguir l’empat a 1. Malgrat tot, els igualadins van buscar el gol que els tornés a posar per davant. A l’última jugada, els blaus van penjar una pilota a l’àrea i un defensa del Borges Blanques va intentar refusar-la però va acabar marcant en pròpia porteria. Era el 2 a 1 a favor de l’Igualada que significaven 3 punts d’or per al conjunt de la capital de l’Anoia.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Viladecans.