El CF Igualada s’imposa al camp de L’Hospitalet en un gran partit i suma la segona victòria consecutiva

El Club Futbol Igualada guanya al camp de l’Hospitalet per 3 a 4 i suma la segona victòria consecutiva.

Només havia passat un minut quan Franco Nantez va avançar els blaus amb el que suposava el 0 a 1. A partir d’aquí, els dos equips van disposar d’ocasions per marcar però els porters aturaven els llançaments. Això sí, als 27 minuts, Oscar Garcia va engaltar una volea des de fora l’àrea que significava el 0 a 2. Uns minuts després, un xut molt ajustat al pal de Joel Solà va fer pujar el 0 a 3 al marcador. A la represa, L’Hospitalet va sortir molt vertical i als 5 minuts va aconseguir l’1 a 3. Als 13 minuts de la segona part, l’equip del Barcelonès es va quedar amb 10 homes per l’expulsió d’un jugador. Ara bé, 5 minuts més tard, el porter del l’Igualada Albert Alfonso també va ser expulsat per doble targeta groga en una jugada que va acabar en pena. En aquesta acció, l’Hospitalet va aconseguir el 2 a 3. El partit estava sent molt intens i l’entrenador de l’Igualada, Moha, també va ser expulsat amb doble targeta groga. Ara bé, quan faltaven 6 minuts per acabar, Eric González va fer una gran jugada individual per la banda dreta que va acabar amb el 2 a 4. El partit encara va tenir una nova expulsió de L’Hospitalet per vermella directa després d’una dura entrada sobre Martí Just. I encara més. L’àrbitre va afegir 7 minuts, i al primer del descompte, L’Hospitalet va fer el 3 a 4 a la sortida d’un córner. Tot i així els igualadins van saber guanyar el resultat i es van dur la victòria per 3 a 4, que suposa la segona consecutiva.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada rebrà a els Comes la visita del Sant Andreu.