El CF Igualada s’imposa al camp del Vista Alegre (0-2) en un partit brillant

El Club Futbol Igualada es va imposar al camp del Vista Alegre per 0 a 2 i ja porta 3 jornades consecutives guanyant. Els blaus van fer un gran partit en què van dominar pràcticament tota l’estona. Poc abans del descans, els igualadins van aconseguir el 0 a 1 gràcies a un gol en pròpia porta. A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va continuar buscant la porteria contrària, tot i que sense poder incrementar el marcador. Quan faltaven 10 minuts per acabar, Martí Just va fer una gran jugada individual des de camp propi i va aconseguir el 0 a 2 que deixava sentenciat l’enfrontament. Al tram final, els igualadins van disposar de més ocasions per marcar, però resultat ja no es va moure més. Diumenge, el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Viladecans.