El CF Igualada s’imposa al camp del Vista Alegre (1-2) i ja és 5è a la classificació de Primera Catalana

El club Futbol Igualada es va imposar al camp del Vista Alegre per 1 a 2 i ja és 5è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van fer una bona primera part i es van avançar gràcies a un gol de Nil Prades després d’una gran jugada col·lectiva. Tot i així, el Vista Alegre va pujar a l’atac repetidament i va posar en perill la porteria de l’Igualada. A la represa, i encara amb 0 a 1, el conjunt del Baix Llobregat va disposar de diverses ocasions de gol, però la defensa i el porter igualadins aconseguien desbaratar-les. Al minut 89, Carlos Simón va marcar el 0 a 2 que donava tranquil·litat a l’equip de la capital de l’Anoia. En temps afegit, el Vista Alegre va transformar un penal que significava l’1 a 2.  Tot i així, l’àrbitre va marcar de seguida la fi del partit i els blaus es van endur 3 punts d’or.

Aquest dissabte el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Tàrrega.