El CF Igualada s’imposa al Lleida B i segueix aspirant a la promoció d’ascens

El Club Futbol Igualada va guanyar el Lleida per 2 a 1 i es troba a només 3 punts de la zona de promoció.

En aquests moments l’Igualada és el 4rt classificat i manté intactes les opcions de pujar de categoria. Contra el Lleida B, l’equip va fer un gran joc i als 27 minuts es va avançar al marcador gràcies a un gol de Carlos Simón. Amb l’1 a 0 es va arribar al descans i amb els blaus molt esperançats de cara a continuar fent una bona segona part. A la represa, els jugadors igualadins van seguir a l’atac i quan faltaven 25 minuts per acabar, Goran Ehsan va marcar el 2 a 0, un gol que donava tranquil·litat a l’equip. Ara bé al cap de 5 minuts, els lleidatans van aconseguir el 2 a 1, el que va portar una gran incertesa al partit. Quedaven 20 minuts per acabar i el Lleida va començar a pujar a l’atac. Amb tot, el marcador ja no es va moure més i els igualadins van acabar enduent-se 3 punts d’or quan falten 7 jornades per acabar el campionat de lliga.

Aquest dissabte l’Igualada rebrà l’Andorra a les Comes, un rival directe en la lluita per a l’ascens.