El CF Igualada s’imposa al Morell (3-0) i ja és 9è de Primera Catalana

El Club Futbol Igualada ha derrotat el Morell per 3 a 0 i ara és 9è a la classificació de Primera Catalana, a falta de dues jornades. L’equip igualadí no va fer un bon partit, tot i que va poder superar el rival amb certa comoditat. El Morell va avisar amb un parell d’ocasions als primers minuts, però de seguida Abdel va marcar l’1 a 0. A la represa, l’Igualada va portar el domini del partit i Fran Arévalo va aconseguir el 2 a 0. Quan encara faltava mitja hora per acabar el partit l’àrbitre va expulsar l’igualadí Arnau Miró, de manera que els blaus es van quedar amb un jugador menys. Tot i així, l’Igualada no es va veure condicionat i quan faltaven 9 minuts Eric González va marcar el 3 a 0 definitiu, Aquest diumenge el Club Futbol Igualada jugarà al camp del Vista Alegre, en el penúltim partit de lliga.