El CF Igualada s’imposa al Vilanova Geltrú en una bona segona part

El Club Futbol Igualada va guanyar el Vilanova Geltrú per 2 a 0 i continua 4rt a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van fer una bona primera part i van disposar d’algunes ocasions per marcar. Als 20 minuts, els vilanovins van fallar un penal i pocs minuts després, David Baraldés va inaugurar el marcador. Era l’1 a 0, un resultat que es va mantenir fins al descans. A l’inici de la segona part, el Vilanova es va quedar amb 10 homes per l’expulsió d’un jugador per doble targeta groga. Això ho va aprofitar l’Igualada per aconseguir el 2 a 0 gràcies a una rematada de Gerard Llobet. Al tram final, els igualadins es van plantar en diverses ocasions a la porteria rival, però el marcador no és va moure més i el partit va acabar amb el 2 a 0 final. Aquest diumenge, el l’Igualada jugarà al camp del Sant Ildefons.

El Club Futbol Igualada renova Albert Alfonso, Martí Just i Pedro Calvo

L’entitat igualadina va anunciar dissabte la continuïtat del porter Albert Alfonso i ahir ho va fer amb la dels jugadors de camp Pedro Calvo i Martí Just. L’entitat igualadina té previst comptar amb la majoria de components de la plantilla de cara a la temporada vinent, després del bon resultat que estan donant en aquests moments. Albert Alfonso ha atorgat una gran seguretat a la porteria, tot i que l’ha alternat en diverses ocasions amb l’altre porter, Albert Ribera. Pel que fa als jugadors de camp, Martí Just ja fa uns anys que està donant un bon rendiment al club. Per la seva part, Pedro Calvo ha tornat aquesta temporada després d’uns anys a les files del Sant Maure.