El CF Igualada s’imposa clarament a Balaguer i suma la quarta victòria consecutiva

El Club Futbol Igualada va aconseguir la 4a victòria consecutiva després d’imposar-se al camp del Balaguer per un clar 0 a 3.

El partit va ser molt anivellat durant els primers minuts, amb constants arribades dels dos equips a les àrees contràries. De tota manera, els igualadins van ser els que van disposar de les ocasions més clares per inaugurar el marcador. A la represa, i encara amb empat a zero, els igualadins van sortir clarament a l’atac i als 7 minuts ja guanyaven per 0 a 2 gràcies a dues dianes de Carlos Simón i Gerard Llobet. Tot i que el Balaguer va disposar d’alguna ocasió per escurçar el resultat, va tornar a ser Gerard Llobet qui va aconseguir el 0 a 3 i la sentència definitiva del partit. Als darrers minuts, els jugadors de l’Igualada van disposar de noves oportunitats, però el porter lleidatà les va desbaratar i el marcador va acabar amb el 0 a 3 definitiu. Amb aquest triomf, el conjunt igualadí s’ha situat 4rt a la classificació de Primera Catalana.

Dissabte el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Vista Alegre.