El CF Igualada masculí suma un punt d’or contra el Valls en neutralitzar dos gols en contra

El Club Futbol Igualada empata a 2 contra el Valls, tot i que anava perdent 0 a 2 a l’inici de la segona part.

La primera meitat va començar amb domini del Valls, que als 25 segons va marcar el 0 a 1. A partir d’aquí, els blaus van intentar arribar a la porteria contrària, però sense èxit. La segona part va començar de la mateixa manera. Els igualadins van sortir desconcentrats i als 3 minuts van encaixar el 0 a 2. Tot i així, l’equip no es va donar per vençut i als 65 minuts Joel Méndez va marcar de penal el que suposava l’1 a 2. Cinc minuts després, Juanpi Sepúlveda va aconseguir el 2 a 2, resultat que es mantindria fins al final.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Vista Alegre.