El CF Igualada femení suma una gran victòria al camp de l’AEM B (0-1) i segueix líder en solitari a la fase d’ascens a Primera Nacional

Les igualadines van fer un bon partit, però van patir molt per desfer-se d’un rival directe. La primera part va ser molt igualada, tot i que les blaves es van avançar al minut 36, amb un gran gol de Laura Marcet.

A l’inici de la segona meitat, l’àrbitre va assenyalar un penal a favor de l’AEM B, però la portera igualadina Queralt Iglesias el va aturar. Al final, les blaves van acabar guanyant amb el 0 a 1 i es col·loquen 4 punts per damunt del segon classificat, el Sant Cugat.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp de la Penya Blanc-i-blava La Roca.