El CF Igualada torna a estavellar-se davant de porteria i acaba empatant al camp del Tàrrega

El Club Futbol Igualada masculí empata a 1 al camp del Tàrrega i ara és 9è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van tornar a fer un bon partit, però van fallar molt davant la porteria contrària. Als 34 minuts de la primera meitat, Franco Nantez va marcar el 0 a 1 en culminar una gran jugada individual. Semblava que aquest gol podria servir per agafar confiança, però no va ser així. Els jugadors igualadins van disposar de moltes ocasions per marcar, però cap d’elles va acabar al fons de la porteria. A més, als 26 minuts de la segona part el Tàrrega va sorprendre la defensa igualadina i va aconseguir l’empat a 1, un resultat que ja seria definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí visitarà el camp del Valls.