RÀDIO IN Esports

El CF Igualada torna a fer un bon partit, però acaba perdent al camp del San Cristóbal

El Club Futbol Igualada perd al camp del San Cristóbal per 1 a 0 tot i fer un gran partit.

La història es va repetir una vegada més. Tot i que el domini va ser altern per als dos equips, els blaus van disposar de diverses oportunitats per marcar, però cap d’aquestes va acabar al fons de la porteria. A més, quan faltaven 4 minuts per arribar al descans, el San Cristóbal va marcar l’1 a 0. A la represa, els igualadins van sortir més verticals amb la intenció d’empatar ràpidament. Malgrat que l’equip desplegava un gran joc, la sort es resistia. Els blaus ho van tornar a provar en diferents oportunitats, però l’1 a 0 a favor del San Cristóbal es va mantenir fins al final. Amb aquesta derrota, el Club Futbol Igualada segueix 3r per la cua a la classificació de Tercera Divisió.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada jugarà a les Comes contra el Santfeliuenc.