El CF Igualada treu un bon empat del camp del Manresa

El Club Futbol Igualada empata a 2 al camp del Manresa en el debut del nou entrenador, Carlos López a la banqueta.

Els blaus van fer un partit molt complet, encara que van encaixar l’1 a 0 als 7 minuts de la primera part. Semblava que l’equip igualadí tornaria a patir davant un rival de la zona alta. Amb tot, els jugadors no es van descentrar i als 22 minuts, Sergio Álvarez va establir l’empat a 1, resultat que va mantenir fins a la mitja part. A la represa, els dos equips van tornar a tenir opcions per marcar, encara que qui ho va aconseguir va ser l’Igualada amb una bona rematada de Genís Cargol que suposava l’1 a 2. A partir d’aquí, el Manresa es va bolcar a l’àrea igualadina i al cap de 12 minuts va establir l’empat a 2. Als darrers minuts, els dos equips van tenir opcions de marcar, però el partit es va acabar amb l’empat a dos final. Amb el 2 a 2, els blaus segueixen 9ens a la classificació de Tercera Divisió.

El CF Igualada reforça la rereguarda

El CF Igualada ha fitxat el defensa brasiler Eppy Magalhaes i ha recuperat el també defensa Edwin Obinna.

Eppy Magalhaes té 22 anys i arriba procedent del Girona B. També ha militat al Polideportivo Ejido i a les categories inferiors del Málaga. Per la seva part Edwin Obinna, de 19 anys, és un defensa que destaca per la seva potència i que prové del Cerdanyola. El jugador ja havia estat als equips base de l’Igualada. Les dues incorporacions ja van debutar ahir a Manresa.