El CF Igualada treu un valuós punt del camp de l’Alpicat (1-1)

El Club Futbol Igualada va empatar a un gol al camp de l’Alpicat en un partit marcat pel fort vent que va bufar tota l’estona.

Els blaus van sortir forts, però de seguida, els jugadors de l’Alpicat van portar el domini del joc. Als 35 minuts, el conjunt lleidatà va aconseguir l’1 a 0, amb xut potent des de fora l’àrea. De tota manera, els igualadins no es van desesperar i a la segona meitat la situació va canviar. L’equip de la capital de l’Anoia va començar a portar el control del partit i es va plantar diverses vegades a la porteria contrària. Quan faltaven 10 minuts per acabar, Marti va fer l’empat a un definitiu, que feia justícia al que s’havia vist al terreny de joc.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita de l’Andorra.