icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El CH Igualada enceta el campionat de Primera Catalana amb un sistema de competició innovador

El Finques Argent Handbol Igualada debutarà aquest cap de setmana a la nova temporada de Primera Catalana contra el Ràpid Cornellà, en un sistema de competició innovador.

La Federació Catalana d’Handbol vol aconseguir que es barregin el menor nombre de jugadors en cada jornada. Per això, els partits de la primera i la segona volta es disputaran en un mateix cap de setmana. D’aquesta manera, l’Igualada jugarà dissabte a la pista del Ràpid Cornellà, en la que seria la jornada 1, i diumenge rebrà el mateix equip a les Comes, en partit corresponent a la jornada 12 A més, hi haurà partits cada dues setmanes i no de manera consecutiva com succeïa fins ara. És per això que en comptes de jugar partits durant 22 setmanes només ho faran en 11 ocasions, el que reduirà la possibilitat que es produeixin contagis de Covid-19. Per tot plegat,  d’aquí a dues setmanes l’Igualada jugarà contra l’OAR Gràcia Sabadell. Ho farà dissabte a les Comes i l’endemà, diumenge, visitarà la pista del conjunt vallesà i així successivament.

L’entrenador de l’Igualada, Pol Cantero, considera que aquest sistema de competició té aspectes positius, però també de negatius: “pel tema sanitari ens afavorirem tots, però pel que fa a la competició afavorirà els equips que tinguin plantilles llargues”.

El Club Handbol Igualada jugarà dissabte a la pista del Ràpid Cornellà a les 16 h i diumenge rebrà el mateix equip a les Comes, a les 13 h.

tornar_radioIgualada