El ciclista igualadí Ramon Figueras, campió del Món de descens M-45 per segon any consecutiu

El ciclista igualadí Ramon Figueras s’ha proclamat campió del món de descens en la categoria Màster 45 per segon any consecutiu. Els riders van haver de suportar un descens tècnic i molt llarg. De tota manera, Figueras va demostrar que aquest aquests tipus de traçat li encaixen molt bé gràcies a la seva qualitat tècnica i la gran experiència que acumula. A més, s’entrena sovint en aquests paratges, el que li serveix per poder actuar amb més garanties. Les proves de descens es disputen a manera de contrarellotge i el pilot igualadí va ser el millor en arribar a la meta amb un temps de 5 minuts 25 segons i 81 centèsimes. El Campionat del Món de descens es va disputar al circuit andorrà de Vallnord.