icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El circuit de Castellolí serà referent en mobilitat segura i sostenible

El Circuit Parcmotor serà el primer circuit de l’Estat espanyol que oferirà serveis de formació i certificació en conducció segura a empreses de transport de persones, com ara companyies d’autobusos i ambulàncies.

Gràcies a un acord a què han arribat els gestors de l’equipament anoienc amb la certificadora ICDQ i la companyia energètica Smart Energy & Renovable, el Circuit Parcmotor serà el primer circuit certificat amb la norma internacional ISO 39001:2014 de Sistemes de Gestió de la Seguretat Via. Una norma que té com a objectiu reduir i eliminar el risc de mort i ferides greus derivats d’accidents de trànsit en l’àmbit del transport de passatgers.

Les tres companyies implicades en aquest acord començaran a treballar aquest mes d’abril per oferir els seus serveis. De fet, segons ha avançat Ton Pons, gerent de Circuit Parcmotor, ja han signat una oferta amb la primera empresa de transport de persones de la comarca per a la certificació de sistemes de gestió de la seguretat viària i certificació de conductors d’autobusos.

L’acord entre Circuit Parcmotor, ICDQ i Smart Energy & Renovable es presentarà institucionalment en un acte que tindrà lloc el 2 de juny a Circuit Parcmotor i que comptarà amb responsables de les tres empreses signants, representants polítics del territori i els líders de grans empreses del sector del transport i la mobilitat.

tornar_radioIgualada