icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Circuit Parcmotor de Castellolí ha acollit les primeres 24h de resistència amateurs de Catalunya

L’esdeveniment, organitzat per Amazing Drives, ha comptat amb la participació d’una vintena d’equips i ha rebut, al llarg del cap de setmana, uns 1.500 visitants. Aquesta ha estat la primera vegada que el circuit ha albergat un acte d’aquestes característiques, així com també que se celebren unes 24h de resistència exclusivament amateurs a Catalunya.

L’esdeveniment, que es va iniciar el dissabte 18 de juny i va finalitzar diumenge 19 a primera hora de la tarda, ha comptat amb la participació d’un total de 23 equips – d’arreu de tota Espanya – formats per aproximadament 10 persones cadascun entre pilots i mecànics. L’experiència dividia als participants en tres categories en funció de la potència dels seus vehicles: fins a 130cv (categoria S), de 131cv a 180cv (categoria M) i de 180cv fins a 250cv (categoria X).

Pel que fa als guanyadors de les 24h de resistència, en la Categoria S van obtenir la primera posició Flipetti’s Racing Team, la segona posició R-Events  i la tercera va ser per l’equip femení Amazing Ladies of Driving. En la categoria M el primer lloc va ser per AST360 Motorsport, seguit dels equips Novolux i Flat6. Per últim, en la categoria X la primera posició la va aconseguir l’equip Mad Mans, la segona posició va ser per Team Lokus  i la tercera per Garratxo’Sax Team. A més a més l’equip Flipetti’s Racing Team van ser els guanyadors absoluts i Olympia Racing es va endur el premi a la màxima resiliència. Cal destacar també l’èxit assolit per l’equip Amazing Ladies of Driving format íntegrament per dones, que busca fomentar la presència femenina -encara molt minoritària- en esports de motor. Les 5 pilots van aconseguir una meritòria tercera posició en la categoria S i una excel·lent setena posició en la classificació general.

tornar_radioIgualada