icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Claustre de l’Escola Pia, l’element patrimonial més votat en l’elecció dels 7 Tresors del Patrimoni Cultural d’Igualada

Un total de 1.254 persones han participant en la votació dels 7 Tresors entre les 20 propostes que havien posat sobre la taula els mateixos ciutadans i ciutadanes de la capital de l’Anoia. En global s’han emès 4.225 vots. L’element que ha quedat en primera posició ha estat el Claustre de l’Escola Pia d’Igualada amb 556 vots, seguit de la Festa de Reis amb 488 cots, el Museu del Tren Railhome Barcelona amb 471 vots, i la Llar del Sant Crist amb 368 vots. Completen els 7 tresors el Museu del Traginer amb 316 vots, la Basílica de Santa Maria amb 302, i l’Antic Escorxador amb 181 vots.

Un total de 20 candidatures aspiraven a convertir-se en “tresor del patrimoni cultural d’Igualada”. La campanya ha estat impulsada per l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació Capital de la Cultura Catalana.

L’objectiu d’aquesta campanya és promoure i divulgar el patrimoni cultural d’Igualada d’una manera didàctica, pedagògica, lúdica i motivar la visita als llocs seleccionats i elegits. A més, pretén establir noves rutes turístiques que permetin als visitants conèixer la riquesa patrimonial d’Igualada alhora que es promou la participació ciutadana.

tornar_radioIgualada