icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

El Club Futbol #Igualada disputarà aquest diumenge, a les Comes, el tradicional partit de Festa Major contra el Vilafranca.

Els blaus s’enfrontaran a les 6 de la tarda contra el conjunt del l’Alt Penedès, un altre equip de Tercera Divisió. El conjunt de la capital de l’Anoia ha disputat fins ara 3 amistosos amb un balanç de dues victòries i una derrota. El més important és que l’equip s’està preparant de valent quan resta poc més d’una setmana perquè s’iniciï el campionat de Lliga. Ara jugaran contra el Vilafranca, un dels equips històrics de la Tercera Divisió. L’entrenador de l’Igualada, Moha, assegura que aquest serà un bon examen abans que comenci la nova temporada. Igual com va succeir la temporada passada, els entrenadors de l’Igualada no tenen previst fer un únic onze inicial en cada jornada. Moha considera que anirà valorant les alineacions partit a partit. El partit contra el Vilafranca es jugarà diumenge a les Comes i començarà a les 6 de la tarda. L’entrada costarà 5 euros, tot i que serà gratuïta per qui col·labori en el banc de queviures.

D’altra banda, demà dissabte a les 6 de la tarda, el Club Futbol Igualada femení també disputarà el seu partit de Festa Major. L’equip que dirigeix Marta Cubí s’enfrontarà a les Comes a la Unió Deportiva Cornellà.

tornar_radioIgualada