RÀDIO IN Esports

El Club Futbol Igualada femení cau al camp de l’AEM de Lleida per 2-0

El conjunt igualadí no ha pogut sentenciar aquest partit clau per sortir de la zona perillosa de Segona Divisió i ara mateix es situa en 11a posició. En el partit de dissabte, ambdós equips van arribar amb bones dinàmiques i realitzant uns primers minuts molt disputats. Els dos equips van mantenir defenses molt fortes i jugadores molt ben posicionades durant tot el primer temps, on es va desenvolupar un joc molt tàctic. Tot i haver-hi aproximacions per part dels dos equips, al descans el marcador continuava a zero.

Ja en la segona part, tot i ser l’Igualada qui va sortit més endollat, van ser les locals qui es van avançat al marcador 5 minuts després d’iniciar el segon període (1-0). A partir d’aquest moment, l’equip de la capital de l’Anoia va intensificar el seu atac al mateix temps que les del Segre optaven per fer una passa enrere i explotar les seves habilitats defensives. En aquest sentit, les igualadines no trobaven i van començar a anar a remolc de les lleidatanes, que no van deixar perdre l’ocasió per jugar a la contra. Però no va ser fins al temps de descompte, quan l’equip lleidatà va transformar un corner per sentenciar el partit amb el 2-0 final.

A la tornada de les vacances, el CF Igualada Femení visitarà el difícil camp del Son Sardina, dissabte 13 de gener a les set de la tarda.