icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Club Futbol Igualada femení fitxa Pati Ruano, una defensa polivalent que prové del Pallejà

Pati Ruano és una defensa polivalent que pot donar un bon rendiment a la rereguarda igualadina. Ve al conjunt blau amb la intenció de fer-se un lloc i poder ajudar l’equip a fer una bona campanya. A més, coneix bé l’Igualada en els anys que jugava al Pallejà, un equip que fa diverses temporades que milita al mateix grup que l’equip de la capital de l’Anoia. Assegura que ve a “fer un canvi d’aires i a jugar en un equip que admiro molt i on conec algunes jugadores”.

Ruano es considera una jugadora molt nerviosa que mica en mica ha aconseguit asserenar-se als terrenys de joc. “He après a tranquilitzar-me perquè em soc molt ambiciosa”, apunta. L’Igualada milita a Primera Divisió Nacional al grup format per equips catalans, aragonesos i balears. Ruano considera que és una categoria “molt competitiva i amb jugadores molt bones. Jo venia del Vilafranca, a Preferent, i vaig notar un canvi molt gran”. Ara espera poder fer un bon paper i engegar la nova temoprada de la millor manera possible.

El Club Futbol Igualada femení ha renovat pràcticament tota la plantilla i encara està en disposició de fer algun fitxatge més.

tornar_radioIgualada