El Club Futbol Igualada femení perd per la mínima contra el Transportes Alcaine (1-2)

El Club Futbol Igualada femení va perdre a casa contra el Transportes Alcaine per 1 gol a 2. El conjunt de Saragossa va dominar el partit, tot i que les igualadines van disposar de diverses ocasions a la primera part. En una d’aquestes va arribar l’1 a 0 per a l’Igualada, gràcies a un gol de Mariona Marsal. Aquest avantatge no va durar gaire perquè pocs minuts més tard el Transportes Alcaine va aconseguir empatar en transformar un penal. A la represa l’Igualada va sortir més desorientat i no va saber aprofitar les oportunitats que va disposar. Al final, en ple desconcert de les jugadores igualadines, el conjunt de Saragossa va aconseguir el gol que li donava la victòria per 1 a 2. En aquest partit es va produir el debut de la nova incorporació de l’Igualada, Alba Franco.