icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El col•lectiu Kalopsia organitza un cicle de concerts i xerrades per debatre sobre la repressió

El proper dissabte 24 de març arrencarà a Igualada el cicle “Kalopsia, música i paraula per cuidar la nostra gent”. Una iniciativa que neix amb l’objectiu d’abordar el moment polític que estem vivint, però sobretot de fer costat a qui el pateix de forma directa. El cicle inclourà xerrades i debats amb la participació de Txell Bonet, Bel Olid, Jordi Borràs, Mireia Boya i Mireia Vehí i també els concerts d’Ovidi 4, Cesk Freixas, Xavi Sarrià, Jo Jet i Maria Ribot i Aina Torres i Meritxell Jané.

Tots els concerts d’aquest cicle, a excepció d’Ovidi 4, que tindrà un preu de 15€ funcionaran amb taquilla inversa. Els diners recaptats aniran destinats, per parts iguals, a les caixes de resistència del CDR Igualada-Conca d’Òdena i del cas “Som 27 i més”. Marina Méndez explica els motius pels quals han decidit destinar els diners aquests casos.

Cal destacar també que els concerts i les xerrades tindran lloc a diferents espais de la ciutat, com el Teatre de l’Aurora, el Foment, l’Adoberia Bella i Les Cotxeres.

tornar_radioIgualada