icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El col•lectiu Revoltats d’#Igualada organitza aquest dissabte, a l’Ateneu, la jornada “Ho tornarem a fer tantes vegades com calgui”

La mateixa setmana que es commemora el segon aniversari de l’1 d’Octubre, i a les portes de fer-se pública la sentència del judici del procés, a Igualada, els Revoltats organitzen una jornada reivindicativa al Teatre Municipal l’Ateneu.

Les activitats, impulsades pels Revoltats, conjuntament amb Òmnium Cultural Anoia, ANC Anoia, el Casal Popular El Foment i amb el suport de l’Ateneu, començaran a les 16:00h amb la benvinguda dels assistents i l’inici de la jornada. A les 16:15h es projectarà el documental “Les nostres accions, el nostre poder: Del pacifisme a la lluita no violenta”.

Seguidament, a les 17:45h, començarà el col·loqui “Consell per la República, per què ens hi hem d’inscriure?” a càrrec d’Aurora Madaula i Rafael Pons.

L’acte central de la jornada dels Revoltats es farà a les 19:00h i porta per títol “Ho tornarem a fer, tantes vegades com calgui”. Hi seran presents  la titular de Dret Constitucional de la UB,Mar Aguilera, la periodista i advocada Beatriz Talegón, el periodista i director de La Mira, Francesc Canosa, i el polític i activista social Albano-Dante Fachín. Tot plegat sota la moderació del periodista Pere Martí.

tornar_radioIgualada