icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Col·lectiu Per la Conca nega que hi hagi consens al territori respecte al polígon de Can Morera

El passat 27 de febrer, els alcaldes de la Conca d’Òdena i diversos actors econòmics del territori escenificaven a l’Ajuntament d’Igualada la seva voluntat de treballar conjuntament pel desenvolupament del nou Pla director urbanístic de l’activitat econòmica de la Conca d’Òdena i en la creació del macropolígon de Can Morera. Davant d’aquest fet, el col·lectiu Per la Conca, detalla que no hi hagut cap procés participatiu ni de debat amb la ciutadania en relació a aquesta qüestió, i critica que els alcaldes de la zona parlin de consens polític i social vers el projecte. Durant les darreres setmanes, l’entitat s’ha reunit amb representants de diversos grups polítics d’Igualada, Òdena i Jorba i ha constatat l’existència de diversos posicionaments contraris al projecte.

Pel que fa a l’acte de la darrera setmana de febrer, que comptava també amb la presència de Pere Navarro —antic dirigent del PSC i actual president del Consorci de la Zona Franca—, consideren que és un exemple més d’una campanya basada en els grans titulars però buida de continguts, ja que no es va donar cap detall concret sobre les actuacions que es té previst realitzar.

Així mateix, el col·lectiu anuncia un acte públic per parlar sobre el futur del territori el proper divendres 22 de març, a 2/4 de 8 del vespre, al Teatre de l’Ateneu. L’acte, que convoquen conjuntament amb Unió de Pagesos Anoia, comptarà amb representants d’altres lluites de defensa del territori d’arreu de Catalunya.

tornar_radioIgualada