icon_radio

RÀDIO IN Esports

BLOG

El complex esportiu de Les Comes acull, a partir d’avui, la 30a edició del Torneig Caga Tió

Des d’avui i fins al 30 de desembre infants i joves de la comarca podran gaudir del tradicional torneig de Nadal practicant diversos esports per equips. Segons els organitzadors del Torneig, l’edició d’enguany compta amb 147 equips inscrits i amb un total de 800 participants.

Avui i demà estaran destinats a les categories prebenjamí i benjamí i pel que fa a les categories aleví, infantil i cadet les competicions seran els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 9h del matí a 19h de la tarda.

Tot i que l’edició d’enguany pretenia tornar a la normalitat i recuperar els formats dels anys anteriors a la pandèmia, l’estat actual i les noves restriccions han provocat alguns canvis en la competició. Així, aquest any no hi podrà haver públic durant els partits, cada equip haurà de tenir una única persona, major d’edat, representant per a fer d’interlocutor o interlocutora amb l’organització. També hi haurà control d’accés i serà obligatori l’ús de mascareta en tot moment.

En el cas que un dels equips inscrits no es presenti per motius sanitaris, el tutor o tutora de joc durà a terme una activitat esportiva en substitució al corresponent partit. D’altra banda, l’entrega de samarretes es lliuraran per equips i franges horàries per evitar aglomeracions i tampoc es farà el lliurament de premis.

Els resultats, classificacions, així com calendaris i normatives es poden consultar a la pàgina web www.torneigcagatio.cat

tornar_radioIgualada