icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El concert benèfic del Rotary Club Igualada anirà destinat a la rehabilitació d’una aula de formació de Càritas

La rehabilitació d’una aula de Càritas Anoia-Segarra serà el projecte beneficiari del concert solidari que cada any organitza el Rotary Club Igualada. Amb aquest impuls, Càritas espera condicionar i equipar una sala per a la formació de les persones més desfavorides.

El concert solidari d’enguany serà el pròxim diumenge 20 de juny a l’Ateneu Igualadí a les 7 de la tarda i anirà a càrrec de la companyia Neus Mar amb la seva obra “Íntimament Llach”. L’obra convida a redescobrir un dels grans cantautors de parla catalana dels segle XX: Lluís Llach i ho fa de la mà de la cantant Neus Mar de veu fresca, sensible i delicada però, quan cal, contundent, apassionada en les interpretacions, amb un coratge que és capaç d’encomanar tota una platea. Amb la seva veu s’hi fon la poesia corporal de la Montse Canals, feta emoció, creació, força, interpretació i passió. Cant i dansa creen una singular simbiosi que ens transmet la força i la tendresa que només trobem a les cançons de LLach.

L’import íntegre de la recaptació anirà destinat al projecte de l’aula de formació de Càritas. Hi ha diferents modalitats d’entrades i es poden adquirir a l’establiment Clic Fotografia (C/Santa Caterina, 29). Seguin les mesures del Procicat, només estan disponibles un 70% de les butaques del teatre. També hi haurà una fila 0 per a les persones i empreses que siguin sensibles a la causa i vulguin fer donacions. En aquest cas, cal posar-se en contacte amb l’entitat a través del seu email rc.Igualada@rotary2202.org

El president del Rotary Club Igualada, Joan Mateu, explicava que “un dels objectius de l’entitat és contribuir en el benestar social i econòmic de les persones i la nostra comarca compta, lamentablement, amb un dels índexs més alts en atur. Esperem amb aquesta activitat posar el nostre granet de sorra.”

Per la seva banda, Montse Roca, directora de Càritas Anoia-Segarra agraïa la iniciativa i manifestava que amb aquesta donació podran rehabilitar la sala amb material informàtic, així com amb mobiliari adequat. Roca ha explicat que “la formació és una eina que permet millorar la nostra acció i contribuir a transformar la realitat social i ara mateix, la formació passa per les noves tecnologies”.

Els socis de Rotary són líders empresarials i professionals en els seus camps, que presten servei en les seves comunitats i promouen el desenvolupament de la bona voluntat i la pau al món. Els 31.000 clubs rotaris, en més de 165 països i regions, porten a terme projectes de servei humanitari que inclouen la mitigació de la pobresa i la fam, la millora de la salut i l’educació, i la protecció del medi ambient en l’àmbit mundial i local.

 

tornar_radioIgualada